Kimi Räikkönen julkaisi kuvan kotoaan – upea kypäräkokoelma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen pysytteli poikkeuksellisen pitkään poissa sosiaalisesta mediasta, mutta vuodenvaihteessa hän liittyi Instagramiin ja ryhtyi jakamaan odottamattoman upeita kuvia ja videoita yksityiselämästään.

Tuoreimmissa videossa ja kuvassa Kimi nähdään lekottelemassa hyvin pehmeän ja mukavan näköisissä nojatuoleissa, ja videoon liittyy myös paljastus. Kimi nimittäin nähdään videolla keskustelemassa kirjailija Kari Hotakaisen kanssa ja ilmeisesti muistelemassa menneitä.

Videon kuvatekstissä Kimi esittää vihjauksen tulevasta elämäkertakirjastaan. Valokuvassa Kimi istuskelee samaisessa nojatuolissa puhumassa kännykkäänsä. Taustalla nähdään muhkea kokoelma formulakypäriä.

I will tell you my own story.

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on

Home sweet home.

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on