Nicole Kidman kollegansa suutelemisesta: ”Välillemme syntyi yhteys”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Kidman hämmensi katsojia onnitellessaan Alexander Skarsgårdia, joka voitti Emmy-palkinnon parhaasta miessivuosasta Big Little Lies -televisiosarjassa. Kun Skarsgård oli kävelemässä Kidmanin ohi hakemaan palkintoa, nainen onnitteli miestä suutelemalla häntä suulle. Kidmanin aviomies Keith Urban seisoi naisen vieressä ja seurasi tilannetta.

Skarsgård esitti Big Little Lies -sarjassa Kidmanin roolihahmon aviomiestä, minkä vuoksi suudelma ei ollutkaan näyttelijäparin ensimmäinen. Moni kuitenkin ihmetteli sitä, että nainen suuteli kollegaansa suoraan suulle hänen oman aviomiehensä seistessä vieressä. Nyt Kidman on kommentoinut tilannetta ja kertonut, että hänellä ja Skarsgårdilla on erityinen yhteys.

Skarsgård ja Kidman esittivät televisiosarjassa perhettä, jossa ilmeni perheväkivaltaa. Pari joutui näyttelemään yhdessä useita rajuja ja väkivaltaisia kohtauksia, joissa mies pahoinpiteli Kidmania. Tämän lisäksi he näyttelivät yhdessä monia rohkeita seksikohtauksia.

Aviomies Keith Urban oli pitänyt Nicole Kidmanin roolia Daily Mail -sivuston mukaan häiritsevänä. Hänen mielestään vaimon hätähuudot ja itku kuulostivat tulevan niin aidosta paikasta, että ne saivat aviomiehenkin hätääntymään katsoessaan ohjelmaa.