Olivia Wilden kauneusniksit – arkimeikki syntyy hetkessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olivia Wilde on 33-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijä, joka on näytellyt useissa elokuvissa. Naisen tunnetuimmat roolit ovat siitä huolimatta television puolella House ja O.C. -draamasarjoissa. Nyt luonnonkaunis näyttelijätär paljasti Voguelle hänen kauneusniksinsä.

Olivia WIlden luonnollinen meikkityyli syntyy hetkessä, koska kiireisellä kahden lapsen äidillä ei olekaan liikaa ylimääräistä aikaa käytettäväksi meikkaamiseen. Nainen aloittaa rutiininsa kosteuttamalla kasvojaan suihkeen ja kasvoöljyn avulla, minkä jälkeen nainen tuputtaa peitevoidetta silmiensä alle sormillaan.

Wilde ei käytä puuteria tai meikkivoidetta vaan siirtyy suoraan kulmakarvojen muotoiluun. Sen jälkeen hän piirtää silmiinsä rajaukset, jotka nainen tekee vain silmien ulkonurkkaan. Ripsiväriä kaunotar ei tarvitse, koska aikaa säästääkseen hän on hankkinut itselleen ripsipidennykset. Lopuksi nainen viimeistelee tyylin poskipunalla, jota hän sipaisee huulilleenkin.