Adam Sandler huutaa elokuvasta toiseen – karjuu joka roolissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adam Sandler on 51-vuotias näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten hänen useista hauskoista rooleistaan pääasiassa komediaelokuvissa. Kuten jokaisella näyttelijällä, myös Adam Sandlerilla on tiettyjä maneereja, joita hän toistaa elokuvasta toiseen.

Owenergy Studios on huomannut, että erilaisista elokuvarooleista huolimatta niissä kaikissa on jotain samaa. Adam Sandlerilla on roolihahmosta toiseen aina sellainen kohtaus, jossa hänen tulee huutaa vihaisesti niin kovalla äänellä kuin hän suinkin pystyy.

Eri rooleissa Adam Sandler huutaa joko ihmisille, eläimille tai muuten vain, mutta äänensävy säilyy tilanteesta riippumatta aina samana. Videokooste saa melko humoristisen vivahteen kun Sandler huutaa vihaisesti lukemattomissa eri kohtauksissa yli kolmen minuutin aikana.