Kendall Jenner Golden Globes -gaalassa – somekriitikot iskivät heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias huippumalli ja realitytähti Kendall Jenner osallistui yhteen elokuva-alan suurimmista tapahtumista saavuttuaan Golden Globes -palkintogaalaan. Nainen ihastutti upealla mekollaan ja pääsi heti parhaiten pukeutuneiden listalle, mutta moni silti ihmetteli miksi nainen osallistui kyseiseen tapahtumaan.

Golden Globes -gaalaan osallistuu yleensä elokuva-alalla työskenteleviä ammattilaisia, jotka toimivat joko kameran takana tai edessä. Tämän vuoksi moni alkoikin sosiaalisessa mediassa kritisoimaan Kendall Jenneriä hänen osallistumisestaan tapahtumaan, johon naisella ei heidän mukaansa olisi ollut mitään asiaa.

Kovasanaiset somekriitikot vitsailivat The Sun -sivuston mukaan Jennerin olevan ehdolla parhaasta näyttelijäsuorituksesta kohutussa Pepsi-mainoksessa. Aina satunnaisesti julkkikset osallistuvat suuriin tapahtumiin vain näyttäytyäkseen juhlassa ilman sen suurempaa syytä. Jenner on kuitenkin mustalla asulla kertonut ottavansa osaa #TimesUp -liikkeeseen, joka näkyi Golden Globes -gaalassa naisten pukeutuessa mustaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News