Mortal Kombatin legendaarinen lause sai kasvot – tämä mies äänessä!

Digi · Terhi Piiroinen

Tappelupelisarja Mortal Kombat on yksi 90-luvun tunnetuimmista pelisarjoista. Pelissä on ideana voittaa vastustaja taisteluissa erilaisten liikesarjojen avulla. Vastustajan voittaminen viimeistellään erikoisliikkeen avulla.

Mortal Kombat -peleissä on mahdollista tehdä näyttäviä lopetusliikkeitä. Ennen liikkeen suorittamista televisioruudulla näkyvät sanat: ”Finish him!” Nyt on selvitetty, kuka on legendaarisen lauseen äänen takana.

Kyseessä on Steve Ritchie -niminen mies. Hän on pinball- ja videopelisuunnittelija, mutta antanut myös äänensä legendaariseen Mortal Kombat -peliin. Great Big Story on julkaissut miehestä videon, joka saattaa musertaa useiden Mortal Kombat -pelin fanien mielikuvan miehestä tumman ja matalan äänen takaa. Steve Ritchie vaikuttaa nimittäin erittäin leppoisalta mieheltä.