Naisen hauskat treenihetket videolla – koirat vaikeuttavat tilannetta

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit haluavat usein olla omistajiensa mukana kaikissa hauskoissa leikeissä ja kotiaskareissa. Toisinaan lemmikit erehtyvät luulemaan myös ihmisten kuntoilemista leikiksi, minkä vuoksi ne voivat tehdä omistajiensa treenaamisesta hieman hankalampaa.

Likeagirl_fitness -nimistä Instagram-kanavaa pitävä Charlotte julkaisee verkossa inspiroivia treenivideoita. Videoiden ja kuvien kohokohtana naisen lisäksi on usein hänen kaksi kultaistanoutajaansa, jotka tekevät kaikkensa varastaakseen huomion.

Charlotte kannustaa naisia tekemään etunojapunnerruksia ja haastamaan itsensä raskaalla kehonpainoliikkeellä. Charlottelle lisähaasteen tähän liikkeeseen tuo kaksi koiraa, jotka innoissaan hyppivät naisen päälle ja leikkivät hänen ympärillään heti kun Charlotte menee lattiatasolle lankkuasentoon.

When two ferocious lion cubs double team their prey. #SHINEEVERYDAMNDAY

A post shared by LikeAGirlFitness (@likeagirl__fitness) on