Oravan pesäpuu koirapuistossa – osaa harhauttaa koiria ovelasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jännittävällä YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa orava on valinnut pesäpuunsa melko epäsuotuisasta ympäristöstä. Oravan pesäpuu on koirapuiston aitauksen sisäpuolella, mikä tekee oravan ravinnon hankkimisesta hieman haastavampaa.

Eräs koiranomistaja on alkanut kuvaamaan videota huomatessaan, että orava juoksuttaa isoja koiria. Orava yrittää aidan toiselta puolelta harhauttaa koiria juoksemalla aidan sivua edes takaisin. Kun koirat ovat juosseet toiseen päähän, orava päättää laittaa kaiken peliin ja yrittää päästä pesäpuuhunsa.

Koiranomistajat huokailevat kauhusta kun orava päättää kiivetä aitauksen sisäpuolelle ja juosta koko elämänsä uhalla pesäpuuhun. Onneksi ketterä orava kuitenkin pääsee elävänä puuhun ja onnistuu jättämään koirat ihmetyksissään puun juurelle.