Papukaija nauraa omistajalleen – hulvaton tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ovat vaativia ja runsasta hoitoa tarvitsevia lemmikkieläimiä, mutta hyvähermoiset omistajat voivat opettaa niitä esimerkiksi toistamaan lauseita ja laulamaan musiikkikappaleita. Papukaijojen tiedetään myös nauravan mielellään ihmisten ääniä matkien.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa naurava papukaija kuulostaa tismalleen samalta kuin ihminen makeasti nauraessaan. Omistaja tietää papukaijansa heikon kohdan ja saa lemmikkilintunsa aina nauramaan puhaltamalla sen höyheniin.

Videolla nähdään miten papukaija alkaa heti hekottelemaan kun omistaja puhaltaa sitä kohti. Puhaltaminen näyttää ikään kuin kutittavan lintua, joka alkaa heti nauramaan aivan kuin pikkulapsi, jota kutitellaan vatsasta.