Siivouksesta hauskaa – näissä tossuissa lattioiden pyyhkiminen sujuu

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Viikkosiivoukseen perinteisesti kuuluu imuroimisen lisäksi lattioiden pesu ja pölyjen pyyhkiminen. Lattioiden puhdistamista varten on olemassa lukuisia eri siivoustuotteita. Harvat niistä ovat kuitenkaan yhtä hauskalta kuulostavat kuin moppitossut.

Moppitossut ovat mikrokuidusta valmistetut jalkineet, joiden avulla lattioita voi pyyhkiä pystyasennossa tassutellen. Tossut keräävät valmistajansa mukaan pölyä, likaa ja eläinten karvoja. Ne soveltuvat kaikille koville lattiapinnoille.

Mop Slippers -moppitossut ovat myynnissä OpenSky-verkkokaupassa. Mikäli ei halua tilata tossuja netistä, on markkinoilla rättejä ja kintaita samanlaisesta mikrokuitumateriaalista valmistettuina. Kätevä emäntä ompelee samanlaiset tossut vaikkapa itse.