Viikko käyntiin lemmikkivideoilla – tässä alkuvuoden parhaat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten puuhastelu on hauskaa katseltavaa, minkä vuoksi monet lemmikkien omistajat päätyvätkin kuvaamaan huvittavia lemmikkejään myös videolle. Nyt yhteen ja samaan videoon on koostettu vuoden 2018 ensimmäisen viikon aikana julkaistujen lemmikkivideoiden parhaimmisto.

The Pet Collective -kanava on julkaissut hellyttävän YouTube-videon, jossa nähdään alkuvuoden hauskimmat lemmikkivideot. Videoilla päätähtinä ja huomion keskipisteinä toimivat muun muassa hassuttelevat kissat, koirat, pöllöt ja papukaijat.

Videoiden perusteella voidaan todeta, että ihmisillä on lemmikkeinä melko hassuja eri eläinlajien edustajia ympäri maailmaa. Eläinvideoiden katselemisen on huomattu rentouttavan ihmisiä ja vähentävän stressiä, minkä vuoksi parhaiden lemmikkivideoiden katseleminen onkin aina hyvä idea ja sopii erityisen hyvin heti viikon alkuun.