25-vuotias Louisa Warwick säväytti rannalla – paljastavassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia tulokkaita, jotka nousevat alan kirkkaimpaan kärkeen ja ansaitsevat supermallin tittelin. Nyt yksi lupaavista ehdokkaista on englantilainen mallikaunotar Louisa Warwick, joka on ehtinyt työskennellä malliuransa lisäksi myös näyttelijänä.

Nyt Louisa Warwick on ikuistettu lomailemassa Miamissa, jossa hän näyttäytyi rannalla yksiosaisessa uimapuvussaan. Asu oli ilmeisen ohutta materiaalia, sillä se paljasti jonkin verran mallikaunottaren vartalon yksityiskohtia.

25-vuotias Louisa Warwick on Bristolissa syntynyt englantilainen mallikaunotar, joka tunnetaan kotimaassaan myös näyttelijänä ja urheilijana. Urheilumanagerointia New Yorkissa opiskeleva Warwick on ehtinyt jo poseerata monissa arvostetuissa muotilehdissä ja toimi muun muassa Calvin Kleinin ja Diorin mallina. Louisa on tuttu näky myös New Yorkin muotiviikkojen catwalkeilta.

Splash
Splash
Splash
Splash