Tie oli liian kapea kahdelle autolle – jäivät jumiin keskelle tietä!

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Englantilaisessa Lichfieldin kaupungissa on käytössä edelleen vanhoja ja kapeita teitä, joilla ei mahdu kulkemaan kuin yksi auto kerrallaan. Netissä leviää parhaillaan valokuva tilanteesta, mitä kapealla ajokaistalla voi pahimmillaan käydä.

Mikäli joudut ajamaan ajoneuvollasi todella suppealla ajoväylällä, kannattaa varmistaa, että vastaan ei ole tulossa toista autoa. Jostain käsittämättömästä syystä Lichfieldissä toisaan vastaan tulleet ajoneuvot olivat yrittäneet mahtua yhden henkilöauton levyiselle tielle samanaikaisesti. ITV Central on saanut tilanteesta kuvan Facebookiin julkaistavaksi.

Kuvan yhteydessä lukee, että ajoneuvot olivat tukkineet kapean tien kolmeksi tunniksi. Lopulta pelastusviranomaiset olivat saapuneet paikalle auttamaan kuljettajia ikävästä pinteestä. Tulisiko sinulle mieleen kokeilla samaa?

How NOT to pass a car! 🚗A road in Lichfield was closed for nearly three hours on Sunday after these two cars got…

Publié par ITV Central sur mardi 9 Janvier 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.