Travis Scott vaikenee tulevasta lapsestaan: ”En halua puhua siitä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkabisneksessä menestyneen realityjulkkis Kylie Jennerin ex-poikaystävä Travis Scott on saattanut naisen huhupuheiden mukaan raskaaksi noin puoli vuotta sitten. Kylien ja Travisin esikoisen on määrä syntyä muutaman kuukauden kuluttua. Kaksikko vaikenee raskaudesta edelleen.

Julkkisperheen tyttären tapaileminen ei välttämättä ole helpoin mahdollinen tehtävä. Billboard-lehdelle haastattelun antanut räppäri Travis Scott vaikenee suhteesta puhumisesta sekä siitä, onko Kylie Jenner oikeasti raskaana. Raskausuutisia ei ole vahvistettu virallisesti.

Urastaan avoimesti kertova Travis Scott on luonut uraa monta vuotta, eikä hän ole viettänyt kunnollista taukoa 6-7 vuoteen. Mies kertoo, että tulee todennäköisesti pysähtymään ja lepäämään vasta haudassa. Suotavaa tietenkin olisi, että kiireinen muusikko hoitaisi isävelvollisuudet kunnialla, vaikka hän ei enää seurustelekaan raskaana olevan Kylie Jennerin kanssa. Billboard yritti turhaan saada miestä kertomaan tulevasta vauvasta.

– En halua puhua raskaushuhuista. Ne ovat vain arvailuja. Antaa heidän jatkaa tietojen kalastelua, Travis Scott tokaisee.

A post shared by flame (@travisscott) on