Bam Margera kärähti ratista – putkareissu maksoi 15 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jouluna poikalapsen vaimonsa Nicole Boydin kanssa saanut rullalautailijalegenda ja rokkari Bam Margera on pidätetty rattijuopumuksesta. Televisiotähti pidätettiin Los Angelesissa 7. tammikuuta aikaisin aamulla.

Neljä tuntia Los Angelesin poliisilaitoksen hoteissa virunut Bam Margera vapautui putkasta maksettuaan 15.000 dollarin takuusumman. Miehen oikeudenkäynti pidetään ensimmäinen päivä helmikuuta. Bam Margera pysäytettiin, koska poliisi huomasi miehen puhuvan matkapuhelimeen kesken auton ajamisen. Viranomaiset haistoivat autosta leijailleen alkoholin tuoksun, RadarOnline uutisoi.

Bam Margera ei läpäissyt poliisin suorittamaa kenttätestiä. 38-vuotiaan Bamin ja vaimo Nicole Boydin poika on nimeltään Phoenix Wolf. Bam Margera on monien suomalaisten rocktähtien hyvä ystävä. Mies viettää mielellään aikaan muun muassa HIM-yhtyeen ja The 69 Eyes-yhtyeiden jäsenten kanssa. Hänellä on myös erityislaatuinen suhde entiseen Hanoi Rocks -kitaristi Andy McCoyhin, sillä muusikko vihki Margeran vaimoineen avioliittoon.