Madonna muutti palatsiin – lapset sopeutuneet Portugaliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuussa 60 vuotta täyttävä poplaulaja Madonna on rakastunut Portugalin pääkaupunki Lissabonin kulttuuriin ja ilmapiiriin. Hän asuu parhaillaan perheensä kanssa palatsissa, joka on toiminut ennen hotellina. Hänen lapsensa käyvät paikallista koulua ja ihmettelevät, miksi heidän äitinsä on tunnettu.

Madonna on yksi maailman kuuluisimmista laulajista. Nainen on asettunut 12-vuotiaan David-poikansa, 11-vuotiaan Mercy-tyttärensä ja viisivuotiaiden kaksotyttöjen Estherin ja Stellan kanssa Lissaboniin. He ovat vuokranneet vuodeksi palatsin, jonka Madonna todennäköisesti ostaa vuoden jälkeen perheen asetuttua sinne ensin asumaan.

Nainen oli tilannut uuteen asuntoon seitsemän grillattua kanaa, riisiä ja perunoita muuttopäiväksi. Portugalilaisen Flash-lehden mukaan Madonnan pojalle on tarjottu paikkaa paikallisen jalkapallojoukkueen akatemiasta. Muut lapset käyvät tavallista koulua, ja ovat vasta nyt ymmärtäneet äitinsä olevan kuuluisa, Daily Mail uutisoi.