Mariah Carey ja Bryan Tanaka kihlautuvat – popdiiva hankkii itse sormuksensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Mariah Carey on viettänyt reilun vuoden ajan romanttisia hetkiä taustatanssijansa Bryan Tanakan kanssa. 34-vuotias mies on kertomansa mukaan tehnyt vuosikausien väsytystaistelun saadakseen syvästi rakastamansa 47-vuotiaan laulajan omakseen. Kaksikko suunnittelee häitä.

Luksuselämään tottuneen Mariah Careyn nimettömään ei kuitenkaan kelpaa mikä tahansa sormus. Vuodenvaihdetta New Yorkissa juhlinut pariskunta päätti kihlautua, mutta Mariah Carey haluaa hankkia sormuksensa itse. Syynä on tanssijan rajallinen budjetti, mikä ei tietenkään riitä yhdelle maailman kuuluisimmalle laululegendalle.

Mariah Carey on päättänyt ostaa sormuksensa itse. Bryan Tanaka on saanut arvostelua osakseen, koska nuoren miehen kerrotaan kontrolloivan jo nyt liikaa laulajatarta. RadarOnlinen mukaan Mariah on kuitenkin onnellinen nuoren rakastettunsa rinnalla ja käyttäytyy huomattavasti tavallista maanläheisemmin. Bryan Tanaka saattaa tulevaisuudessa työskennellä Mariah Careyn managerina, mutta ammattilaiset uskovat miehen olevan kykenemätön tehtävään. Megaluokan tähden luotsaaminen vaatii rautaista otetta.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on