Naisen keilausvuoro sai yllättävän päätöksen – osuikin näyttöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keilaaminen on hauskaa ajanvietettä, jossa kilpailuhenkiset kaverukset ja perheenjäsenet voivat ottaa toisistaan mittaa pienen kisailun merkeissä. Keilaaminen on melko yksinkertaista, mutta siitä huolimatta se ei aina suju kaikilta.

Keilaradoilla on nähty surkuhupaisia kaatumisia ja epäonnistumisia, joista osa on tallentunut myös hauskoille videoille. Tällä kerralla huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa naisen keilausvuoro saa todella yllättävän päätöksen.

Videolla nähdään miten mies kannustaa keilausvuorossa olevaa naista ja kuvaa hänen suoritustaan videolle. Keilapallo ei kuitenkaan irtoa naisen kädestä tarpeeksi ajoissa, minkä seurauksena nainen päätyykin heittämään keilapallon ylös päin. Keilapallo osuu suoraan katossa olevaan näyttöön, joka hajoaa iskun seurauksena.