Nyt lunta satoi myös Havaijilla – laskettelukelit yllättivät paratiisisaarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on ollut viime päivinä hieman heikossa välikädessä, sillä hän on aktiivisesti väittänyt ilmastonmuutoksen olevan muun muassa kiinalaisten keksintöä. Samaan aikaan Yhdysvalloissa ennätyspakkaset ovat aiheuttaneet mittavaa tuhoa.

Toissapäivänä Saharassa hiekkadyynit peittyivät lumeen ja myös Espanjan Aurinkorannikolla satoi lunta. Sarahassa lunta satoi viimeksi vuonna 2016, mutta sitä ennen edellisen kerran vuonna 1979. Lumipeite ei siis ole kovin yleinen näky hiekka-aavikolla.

Nyt myös Havaijilla on satanut huomattavan paljon lunta. Kuvat Mauna Kean rinteiltä osoittavat, että kyse ei ole mistään muutamassa minuutissa sulavasta lumesta, vaan sitä satoi paikoin jopa kymmenen senttiä. Nyt sataneessa lumessa olisi hyvin voinut myös lasketella, jos jollain olisi ollut sukset tai lumilauta mukana.

Splash
Splash
Splash
Splash