Perrie Edwards juhli näyttävästi – joi samppanjaa pelkissä pikkuhousuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä nousi yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Nyt laulajatähti hemmotteli 7,4 miljoonaa seuraajaansa Instagram-kuvilla, joissa nainen juhlii samppanjapullon kanssa. Kuvissa Edwardsilla on yllään vain pienet alushousut, villaneule ja tossut. Perrie Edwards esitteli kameralle timmejä jalkojaan ja takapuoltaan samalla kun hän joi samppanjaa suoraan pullon suusta.

Tällä hetkellä 24-vuotias Perrie Edwards seurustelee Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa ja näyttää olevan mieheen hyvin rakastunut. Pariskunta vietti juuri yhdessä heidän ensimmäistä jouluaan, jolloin otettuja yhteiskuvia kaunotar julkaisi sosiaaliseen mediaan juuri vuoden vaihduttua.

🍾

A post shared by Perrie Edwards ✌️🌻 (@perrieedwards) on