Sabrina, teininoita -hittisarja tekee synkän paluun – tässä on uusi päätähti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet 1990-luvulla varttuneet muistavat epäilemättä komediasarjan Sabrina, teininoita. Melissa Joan Hartin esittämän nimikkohahmon, hänen tätiensä ja puhuvan Salem-kissan seikkailuja seurattiin Suomessa Yle TV2 -kanavalla.

Sabrina tulee palaamaan ruutuihin, tosin hieman toisenlaisessa muodossa kuin aikaisemmin. Netflixin Sabrina the Teenage Witch perustuu 90-luvun televisiosarjaa synkempiin Chilling Adventures of Sabrina -sarjakuviin, joita on verrattu Manaaja ja Rosemaryn painajainen -elokuviin.

Uuden teininoita Sabrinan roolissa nähdään Deadline-sivuston mukaan Mad Men -sarjasta tuttu Kiernan Shipka. Sarjaa mukana tuottamassa ovat suositusta Riverdale-sarjasta tunnetut Roberto Aguirre-Sacasa ja Lee Toland Krieger.