Selena Gomez siivosi sosiaalisen median tilinsä – poisti monet julkkikset listalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez on lopettanut lähes kaikkien henkilöiden seuraamisen Instagramissa. Hän seuraa enää 37 Instagram-käyttäjää, joista suurin osa on yrityksiä tai hänen faniyhteisöjään. Ihmisistä listalle ovat päässeet vain harvat ja valitut.

Osa on huolestunut Selena Gomezin tekemästä karsinnasta, sillä hän seurasi vielä ennen viime viikonloppua yli 300 ihmistä, mukaanlukien Demi Lovatoa, Camila Cabelloa ja Gigi Hadidia. Nyt hän on lopettanut jopa tuottamansa Kolmetoista syytä -televisiosarjan näyttelijöiden seuraamisen. Listalle ovat jääneet muun muassa Taylor Swift, Jessica Alba, Francia Raisa ja Amy Schumer.

Selena Gomez on lähentynyt uudestaan teinirakkautensa Justin Bieberin kanssa. Laulajan lähipiiri ei ole katsonut suhdetta hyvällä, sillä Bieberistä ei ole koskaan aiheutunut Gomezille muuta kuin sydänsuruja ja stressiä. Pariskunnan kerrotaan käyvän pariterapiassa, koska Bieber on edelleen viestitellyt ex-tyttöystävilleen.