Suosituimmat lemmikkivideot listattiin – nämä ihastuttivat viime vuonna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten puuhastelu on hauskaa katseltavaa, minkä vuoksi monet lemmikkien omistajat päätyvätkin kuvaamaan huvittavia lemmikkejään myös videolle. Nyt yhteen ja samaan videoon on koostettu viime vuonna julkaistujen lemmikkivideoiden parhaimmisto.

The Pet Collective -kanava on julkaissut hellyttävän YouTube-videon, jossa nähdään vuoden 2017 ihastuttavimmat ja hauskimmat lemmikkivideot. Videoilla päätähtinä ja huomion keskipisteinä toimivat muun muassa kissat, koirat, liskot, pesukarhut, ketut ja jopa leijonat.

Videoiden perusteella voidaan todeta, että ihmisillä on lemmikkeinä useita eri eläinlajien edustajia ympäri maailmaa. Eläinvideoiden katselemisen on huomattu rentouttavan ihmisiä ja vähentävän stressiä, minkä vuoksi parhaiden lemmikkivideoiden katseleminen onkin aina hyvä idea.