Suosikkinäyttelijän perhe kuoli kolarissa – nyt hän itsekin menehtyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen hittisarja Home and Away nousi kansainväliseen suosioon jo 1980-luvulla. Joulukuun lopussa sarjan 28-vuotias tähti Jessica Falkholt joutui perheineen auto-onnettomuuteen, jossa perheen molemmat vanhemmat menehtyivät heti. 21-vuotias Annabelle-sisko kuoli kahden päivän kuluttua.

Nyt myös Jessica Falkholt on kuollut. Daily Mail -lehden mukaan näyttelijätär päätettiin irrottaa hengityskoneesta, kun selvisi, ettei hänen selviytymisestä ole enää toiveita. Päätöksen tekivät hänen sukulaisensa. Jessican vanhemmat ja hänen siskonsa oli haudattu edellisenä päivänä.

69-vuotias Lars Falkholt ja 60-vuotias Vivian Falkholt menehtyivät Australian New South Walesin Mondayongissa tapahtuneessa turmassa heti. Sisarukset kiidätettiin helikoptereilla kahteen eri sairaalaan. Pelastusviranomaiset joutuivat vetämään sisarukset ulos jo palavasta autosta. Turman aiheutti ilmeisesti vastaantulijoiden kaistalle ajautunut toinen auto, jonka kuljettaja menehtyi turmassa. Jessica Falkholt esitti Home and Away -televisiosarjassa Hope Morrisonin roolihahmoa.