Koira oppi keilaamaan – tätä ei moni lemmikki osaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien kouluttaminen hyville tavoille ei ole aina helppoa, mutta hyväkäytöksisen ja tottelevaisen koiran kanssa eläminen on kuitenkin niin paljon helpompaa, että kouluttaminen kannattaa. Nyt videolla nähdään hauska temppu, jonka koira on oppinut keilausradalla.

Blake-niminen koira on opetettu keilaamaan heti kun se on ollut tarpeeksi iso yltääkseen lapsille tarkoitettuun ramppiin, jota pitkin lapset voivat vierittää keilapallon radalle. 12-viikkoisena Blake opetettiin käyttämään ramppia, ja koira oppikin keilauksen salat jo 20 minuutin kestäneen opetuksen jälkeen.

Keilaaminen on melko yksinkertaista, mutta siitä huolimatta se ei aina suju kaikilta. Keilaradoilla onkin nähty paljon surkuhupaisia kaatumisia ja epäonnistumisia, joista osa on tallentunut myös hauskoille videoille. Tällä kerralla koiran suoritus oli kuitenkin parempi kuin monien ihmisten.