Metoo-asut paljastivat povea ja peppua – nämä asut säväyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka sosiaalisen median #metoo-kampanja aiheutti kohua Golden Globe -palkintogaalassa, kun joku päätti muiden naisten puolesta pukukoodiksi mustan. Muihin väreihin pukeutuneita kritisoitiin, jolloin #metoo-teema kääntyi itseään vastaan sen rajoitettua naisten oikeutta pukeutua miten haluavat.

Gaalaillan yhteyteen InStyle-lehden The Beverly Hilton -hotellissa järjestämissä jatkobileissä konservatiivinen pukeutuminen sai lopulta väistyä, ja varsinkin supertähdet Hailey Baldwin, Mariah Carey ja Kate Beckinsale juhlivat erittäin paljastavissa asuissa. Värinä oli toki edelleen musta. Asujen värivalinta oli teeman mukainen, mutta silti asut olivat kaukana konservatiivisista.

Naisten pukukoodia rajoittanutta #metoo-teemaa rikkoneista saksalainen näyttelijä ja malli Barbara Meier pukeutui huomiota herättävästi kirjavaan ja kukilla koristeltuun juhla-asuun. Hänen mukaansa naisten ei tarvitse pukeutua kollektiivisesti mustaan, jotta he saisivat äänensä kuuluviin tai heidät otettaisiin tosissaan. Näyttelijä Blanca Blanco oli pukeutunut tyrmäävään punaiseen ja paljastavaan juhlapukuun. Blanco kommentoi Twitterissä, että hänen mukaansa varsinainen kampanja on tärkeämpi kuin hänen mekkonsa väri.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash