Mies rikkomassa voin syömisen maailmanennätystä – yhteensä 6 400 kilokaloria

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

L.A. Beast -nimellä esiintyvä Kevin Thomas Strahle tunnetaan ammattilaisena kilpasyömärinä. Hän on nauttinut kerralla valtavia määriä niin hot dogeja, hampurilaisia, kananmunia kuin maitoakin. Tuoreella videollaan L.A. Beast yrittää rikkoa varsin epämiellyttävän oloista ennätystä.

Hän halusi syödä enemmän voita kerrallaan, kuin kukaan muu on tiettävästi aikaisemmin tehnyt. Edellistä voin syönnin ennätystä piteli Don Lerman seitsemällä voipalalla viiden minuutin aikana.

Niinpä L.A. Beastin tarkoituksena oli syödä kahdeksan voipalasta, eli yhteensä kaksi paketillista Land Lakes -voita sellaisenaan. L.A. Beast selviytyi haasteestaan voittajana. Hän söi kaikki kahdeksan palaa voita hieman yli kolmessa minuutissa. Määrä vastaa noin 704 grammaa rasvaa ja 6.400 kilokaloria.