Näin Teksasissa: Maailmanlopun meininki moottoritien hiekkamyrskyssä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa ihmiset ovat tottuneet siihen, että ajokelit voivat toisinaan olla melko haastavat. Etenkin talvella lumimyrskyt ja liukkaat tiet voivat jännittää varsinkin kokemattomia kuskeja. Nyt videolla nähdään millaisia haasteita hiekka aiheuttaa Teksasin maanteillä kuskeille.

Videolla nähdään miten paniikissa perheenäiti on joutuessaan ajamaan lapsiaan koulusta kotiin haastavissa sääolosuhteissa. Hiekka on pölyttynyt ja se toimii paksun sumun tavoin, minkä vuoksi tietä on hyvin vaikeaa nähdä eteen päin. Myös tien sivut ovat hiekkapölyn peitossa.

Tilannetta ei auta se, että tielle ja autoa kohti lentää tuulen mukana suuria risukasoja. Isot risuja sisältävät pallot ilmestyvät tielle aina yllättäin ja saavat kuskin säikähtelemään monta kertaa kun risupallot lentävät vauhdilla suoraan auton kylkeen ja tuulilasiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.