Robert De Niro suivaantui: ”Tämä v*tun idiootti on presidenttinä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi maailman arvostetuimmista näyttelijöitä, Robert De Niro tunnetaan kovasanaisesta arvostelusta Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia kohtaan. National Board of Review of Motion Pictures -tapahtumassa puheen pitänyt näyttelijä on haukkunut maansa presidentin hulluksi.

– Tämä v*tun idiootti on presidenttinä. Tämä on kuin Keisarin uudet vaatteet -tarina. Hän on v*tun hullu, Robert De Niro päivittelee.

Samalla hän sanoo nykyisen tilanteen muistuttavan suuresti The Post -elokuvassa kerrottuja tapahtumia. 1970-luvulle sijoittuvassa elokuvassa kerrotaan toimittajista, jotka julkaisevat salaisia asiakirjoja Yhdysvaltain hallituksen toimista. Elokuvan pääosaa esittävä Meryl Streep palkittiin samassa tapahtumassa, jossa Robert De Niro latasi täysilaidallisen maan nykyistä presidenttiä kohtaan.

Robert De Niro Crushes 'F*cking Fool' Donald Trup

‘This f*cking idiot is the president. It’s the emperor’s new clothes. The guy is a f*cking fool.' — Robert De Niro

Publié par NowThis sur mercredi 10 Janvier 2018