Seksikäs kalenteri sai päätöksensä – tässä pilalle menneet otokset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehti julkaisi viime vuoden joulukuussa seksikkään joulukalenterin. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastui jokin julkisuuden valokeilassa paistatteleva kaunotar, joka esiintyi viettelevissä kuvissa ja seksikkäällä videolla. Tänä vuonna lehti toteutti kalenterin uudelleen.

Kalenteri tarjoili edellisen toteutuksen aikana joulukuussa joka päivä aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. Tänä vuonna kalenteri kestikin yllättäin tammikuun 9. päivään saakka, ja kalenterin viimeisessä luukussa nähtiin upea Alessandra Ambrosio.

Nyt Love Magazine -sivusto on kerännyt useiden kaunottarien kuvaussessioista jäljelle jääneitä pilalle menneitä otoksia ja koostanut ne yhdelle videolle. Videolla nähdään hauskoja hetkiä, joissa muun muassa Hailey Baldwin, Kendall Jenner ja Rita Ora esiintyvät.