Youtube lopetti yhteistyön supertähden kanssa – syynä video itsemurhan tehneestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videopalvelu Youtube on lopettanut liikesuhteet tubettaja Logan Paulin kanssa. Suositulla Youtube-tähdellä on kanavallaan 15,7 miljoonaa seuraajaa. Miehen videoissa ei näy enää mainoksia, joiden avulla hän voisi menestyä taloudellisesti.

Youtube-tähti Logan Paul vieraili äskettäin on Japanin Aokigahara-metsässä, joka tunnetaan suurista itsemurhaluvuista. Videolla miehet löysivät hirttäytyneen ruumiin. Sisältö järkytti faneja ja tubettaja sai runsaasti kritiikkiä sen julkaisemisesta. Sittemmin video poistettiin.

Virhe tuli kuitenkin kalliiksi, sillä Logan Paul on nyt joutunut lopettamaan menestyksekkään uransa tubettajana, BBC uutisoi. 22-vuotias amerikkalaismies julkaisi ennen kohua videoita päivittäin yli vuoden ajan. Logan Paul julkaisi myöhemmin anteeksipyynnön kanavallaan.