Aavikkokettu ei pysähdy sekunniksikaan – uskomaton tarmonpesä videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkikettuja ja niistä kuvattuja hupaisia videoita voi nähdä YouTubessa jo melko paljon. Suomessa kettua ei saa ottaa luonnosta lemmikiksi, mutta ulkomailla kettuja ja pieniä aavikkokettuja nähdään yhä useammin myös lemmikkeinä.

Surkuhupaisat sattumukset ja hauskat tilanteet syntyvät monesti silloin kun kettu on tuhonnut jotakin kodin irtaimistoa. Tällä kerralla videolle on kuitenkin tallentunut hauska tilanne, jossa nainen yrittää rentoutua sohvalla kirjan parissa vilkkaan aavikkoketun leikkiessä hänen ympärillään.

YouTube-videolla nähdään miten vauhdikkaasti aavikkokettu leikkii kotona. Aavikkoketusta nähdään aina nopeita vilauksia kun se esittelee videolla miten nopeasti ja ketterästi se osaa liikkua ja hyppelehtiä sohvan ja omistajansa päällä.