Aviomies ja vaimo voittivat kumpikin miljoona dollaria – vain kuukausia väliä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuvien Goodwinien hyvää voittoa tarkoittava sukunimi ei voisi olla sopivampi. Sekä Jane Goodwin että hänen aviomiehensä, Robert Goodwin ovat kumpikin voittaneet jättipotin vain kuukausien aikana toisistaan.

Robert Goodwin voitti miljoona dollaria taannoin ostamastaan arvasta. Kyseinen arpa maksoi hänelle viisi dollaria. Arpaonni on selkeästi pariskunnan puolella, sillä Jane Goodwin voitti puolestaan elokuussa saman verran. Kyseinen voitto oli peräisin Publishers Clearing House -arpajaisista.

Eagle Tribune -lehden mukaan Goodwinit suunnittelevat voittorahoilla uuden kodin ostamista. Tarkoituksena olisi löytää talo, jonka pihalla ei tarvitsisi tehdä lainkaan lumitöitä.