Helsinkiin uusi elokuvateatteri Cinema Pressa – vain yrityskäyttöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin 350-paikkainen auditorio toimii jatkossa myös Cinema Pressa -nimisenä elokuvateatterina. Helsingin uusin elämysteatteri on suunnattu yritysryhmille ja se avataan tammikuun aikana.

Cinema Pressa

– Elokuvateatterin myötä voimme tarjota yrityksille monipuolisen elämyksen; laadukkaan kokouksen, herkullisten makujen sekä tasokkaan mutta samalla helpon viihteen kokonaisuuden. Tapahtuma Pressassa on huoleton paitsi järjestäjille myös vieraille, kun kaikki tapahtuu saman katon alla ja ihan kaupungin keskellä, kokous- ja tilausravintolan päällikkö Nina Tammilehto kertoo.

Cinema Pressan ohjelmisto on laaja, ja valittavissa on niin kotimaiset kuin ulkomaiset uutuuselokuvat, jotka on mahdollista nähdä jo ennakkoon ennen ensi-iltaa. Hotellin kanssa yhteistyössä elokuvien esittäjänä toimii kotimainen perheyritys Storyhill.

– Meille on ilo aloittaa yhteistyö Sokos Hotel Presidentin kanssa. Hotellin vasta uusitussa salissa on porrastettu, moderni katsomo, jossa on erinomaiset puitteet nauttia elokuvista. Yritysasiakas saa Cinema Pressassa kaiken yhdestä osoitteesta, Storyhillin toimitusjohtaja Kaj Itämäki kertoo.