Kaivurikuski tuhosi henkilöauton tuusan nuuskaksi – videohitti leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä tapahtuu paljon asioita, jotka kuulostavat länsimaisista melko hurjilta. Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa nähdään poikkeuksellista tieraivoa. Staran selvitysten mukaan video on vaikkakin hauska, mutta mitä todennäköisimmin näytelty parodiavideo.

Videolla nähdään miten henkilöautolla liikkeellä olleiden kahden miehen matkanteko tyssää, kun kaivinkone ajaa heitä vastaan kapealla tiellä. Pian autosta nousee kaksi miestä ja hyökkää kaivurikuskin kimppuun. Viereen saapuu auto, jonka kojelautakamera kuvaa tilanteen.

Autossa oleva mies onnistuu keskeyttämään pahoinpitelyn, jolloin kaivurikuski kostaa iskun ohjaamalla kaivinkoneen kauhan auton takaikkunasta läpi ja murskaten henkilöauton. Videon todenperäisyyden asettaa kyseenalaiseksi se, että sen julkaisija VsevProduction on aiemmin julkaissut videoita, joissa kaivinkone tekee tuhojaan. Oli video näytelty tai ei, niin auton tuhoutuminen on joka tapauksessa totta.