Kim Kardashian esitteli kultagrillsinsä – haluaisitko tällaiset hampaat?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luksuselämästä täysin rinnoin nauttinut Kim Kardashian lopetti arvoesineidensä esittelyn jouduttuaan taannoin Pariisissa ryöstön uhriksi. Nyt nainen on kuitenkin tehnyt poikkeuksen, sillä hän esitteli uusia hammaskoruja eli grillsejä Snapchatissaan.

Kim Kardashianin kultaisissa hammaskoruissa luki: ”KIM”, ja ne oli sijoitettu hampaiden alarivistöön. 37-vuotias seurapiirijulkkis poseeraa kuvassa yhdessä malliystävänsä Sita Abellanin kanssa. Hammaskorut lienevät osa hänen meneillään olevaa työprojektiaan.

Kim Kardashian ryöstettiin aseella uhaten luksushotellin sviitissä Pariisissa lokakuussa 2016. Hän muutti tyylinsä ryöstön jälkeen minimalistiseksi ja hylkäsi kaiken kimaltavan. Ennen ryöstöä nainen oli esitellyt Instagramissa neljän miljoonan dollarin arvoista timanttisormustaan, RadarOnline muistuttaa.

Grillz #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on