Näin rajusti portaissa voi mokata – videokooste saa haukkomaan henkeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harva tietää, että maassamme on säädetty portaiden rakentamista varten oma Suomen rakentamismääräyskokoelman osio nimeltään F2. Toisin sanoen kaikki ohjeistuksen mukaan rakennetut suomalaisportaat ovat lähtökohtaisesti turvallisia käyttäjilleen. Tällöin vastuu turvallisuudesta siirtyy portaiden käyttäjälle.

Nyt esittelemme videon, jolla näytetään esimerkkejä portaissa tapahtuvista kömmähdyksistä ja onnettomuuksista. Videolle on kerätty minuutin pituisen koosteen verran ihmisten tekemiä mokia portaissa. Ihmiset laskeutuvat portaikot hieman epätavallisilla tyyleillä.

Osa videon tähdistä kaatuu vahingossa jo portaiden yläpäässä, toiset ovat päättäneet uhmata askelmia tahallisesti. Joissakin tapauksissa voidaan puhua jo hengenvaarallisesta tilanteesta, kun ihminen putoaa pää edellä portaita alas.

Staircase Fails Compilation

Not everyone has mastered staircases yet… 😂😂

Publié par LADbible sur mardi 9 Janvier 2018