Nyt se on varmaa! Sampo Kaulanen on vuoden televisioesiintyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien televisioalan ammattilaisten pitkä odotus kulminoituu parhaillaan Helsingissä käynnissä olevaan Kultainen Venla -gaalaan, jossa palkitaan suomalaisen televisioalan parhaita. Illan odotetuin mittelö käytiin jo etukäteen Parhaan televisioesiintyjän tittelistä, josta tuli suurten tähtien taisto.

Yleisöäänestyksen finaaliin selvisi kolme huippusuosittua televisiotähteä, eli Jaajo Linnonmaa, Arman Alizad ja Sampo Kaulanen. Heistä Kaulanen on yllyttänyt viime viikkoina satoja tuhansia someseuraajiaan äänestämään puolestaan. Vuonna 2013 Sampo jäi nimittäin äänestyksessä Alizadin taakse, ja siitä saakka hän on odottanut revanssia.

Tänään oli viimein tuo vuosia odotettu totuuden hetki, sillä Kaulanen ja hänen Minttu-vaimonsa ovat viime aikoina tähdittäneet omaa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -realitysarjaansa. Kaulanen nähdään televisiossa myös Selviytyjät-realitysarjan tähtenä. Tänään Kultainen Venla -äänestyksen tulos oli Kaulaselle iloinen yllätys, sillä hän oli voitokas ja sai odotetun pystin kotiinsa.

Parhaan peliohjelman Kultainen Venla meni tällä kertaa Jaajo Linnonmaan isännöimälle Haluatko miljonääriksi? -ohjelmalle. Parhaana viihdeohjelmana palkittiin Sohvaperunat ja parhaana komedia- ja sketsiohjelmana Noin viikon uutiset. Parhaan televisio-ohjelman yleisöäänestyksen kolme finalistia olivat aakkosjärjestyksessä Eränkävijät, Posse ja Salatut elämät. Voittajaksi äänestäjät valitsivat Eränkävijät.