Uskomaton näky! Tie oli niin liukas, että siinä pystyi luistelemaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jää ja kylmä vesisade ovat yhdistelmä, jotka voivat tehdä teillä kävelemisestä käytännössä mahdotonta. Onneksi jotkut ovat keksineet myös vaihtoehtoisia tapoja liikkua jäällä. Suomessa on tänään ihmetelty maantietä, jossa pystyi luistelemaan. Vastaava tie löytyy myös Kanadasta.

Kanadan Reginassa kuvatulla videolla yksi paikallisista asukkaista on keksinyt vetää luistimet jalkoihinsa ulkona. Näin ollen naapuruston läpi kulkevalla tiellä liikkuminen sujuu huomattavasti helpommin ja nopeammin.

– Naapurustoni tällä hetkellä, videon jakanut Kip Simon twiittasi.

Ajotien jää oli niin liukasta, että luisteleminen onnistui sen pinnalla kuin jäähallissa konsanaan. Tavanomaiset kengät jalassa liikkuvat eivät olleet yhtä onnekkaita. Tämä tulee erittäin selväksi Twitter-käyttäjä Christy Climenhagan videolla, jossa epäonninen kävelijä yrittää pysytellä pystyssä jäisellä tiellä.