20-vuotias voitti 450 miljoonaa dollaria lotossa – näin kommentoi Facebookissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lottovoitot ovat yleensä kuin kahvirahaa verrattuna kansainvälisiin voittoihin. Viime vuosina Tampereelle on tullut jo parikin todella suurta lottovoittoa, mutta Yhdysvaltojen Mega Millionsiin niillä on vielä matkaa. Nyt 20-vuotias yhdysvaltalainen nuori mies on voittanut 450 miljoonaa dollaria, eli lähes puoli miljardia.

7-Elevenistä ostetun lottokupongin tuoma Mega Millionsin satumaisen suuri jättipotti on 450 miljoonaa, jos se nostettaisiin ajan kanssa osina. Kertamaksuna voitto on sen sijaan 282 miljoonaa dollaria, Tampa Bay News uutisoi. Vielä ei ole tietoa kummassa muodossa voittaja rahansa haluaa.

Shane Missler, Facebook

Tällä kertaa voittaja ei salaillut henkilöllisyyttään, vaan kommentoi voittoaan heti tuoreeltaan Facebookissa. Voittaja Shane Missler kirjoitti ensimmäisen lehtijutun jälkeen omalle käyttäjätililleen paljon puhuvan päivityksen ”Oh. My. God.”, joka viittasi jättimäiseen voittoon ja sen uutisointiin. Misslerin lakimiehen mukaan tämä jättäytyi heti pois töistä yrityksessä, joka tarkistaa ihmisten taustoja. Nyt voittaja keskittyy juristin mukaan itsensä kehittämiseen.

– Vaikka olen vielä nuori, olen heti saanut pikakurssin omaisuudenhoitoon. Tunnen olevani todella onnellinen saadessani tällaisen omaisuuden ja tiimin sen hoitamiseen. Kaavailen pitäväni huolta perheestäni ja pitäväni samalla hieman hauskaa, Shane Missler kertoi tiedotteessaan.