Ariel Winter sai vihamiehen – koirankakkaa talon seinälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Modern Family -televisiosarjasta maailmanmaineeseen noussut Ariel Winter viis välittää muiden mielipiteistä. Hän esittelee kurvikasta vartaloaan itsevarmasti paljastavissa vaatteissa. Nyt joku on halunnut haistattaa näyttelijättärelle.

19-vuotias Ariel Winter kirjoittaa Twitterissä, että joku on heitellyt hänen asuttamansa talon seinät täyteen koiran ulostetta. Vihaajan aiheuttama haiseva näky odotti näyttelijää, kun hän saapui lounaalta takaisin majapaikkaansa. Nainen oli vuokrannut Airbnb-asunnon käyttöönsä.

Hän kommentoi Twitterissä myöhemmin, että ei voinut uskoa kenenkään alentuvan tekoon. Asunnolla on valvontakamerajärjestelmä ja syyllinen tulee jäämään todennäköisesti kiinni teoistaan. Ariel Winteristä on tullut yksi aikamme seksisymboleista, mikä saattaa kismittää monia.

🙈🍋🌺

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

😼

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Thank you @lapalmemagazine ❤️ Honored.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

@lapalmemagazine

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on