Masentuneesta Juliannasta tuli malli – onnellisuus ei liity painoon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Torontolainen pluskokoinen malli Julianna Mazzei sanoo, että hänellä on 99 ongelmaa, mutta lihavuus ei ole niistä yksi. Jewelz-nimellä tunnettu nainen on sinut suurikokoisen kehonsa kanssa ja rakastaa jokaista vyötärönsä linjaa. Hänellä on runsas määrä faneja sosiaalisessa mediassa.

Sanavalmis Julianna Mazzei todistaa, että kauneus ei liity vaatekokoon tai vaa’an lukemaan. Ihminen voi olla kaunis minkä kokoisena, ikäisenä tai värisenä tahansa. Myönteisen vartalonkuvan puolesta liputtava kanadalaismalli on päättänyt näyttää närhen munat kaikille häntä painon vuoksi kiusanneille. Hän on ylpeä vartalostaan.

– Minua on haukuttu kaikilla mahdollisilla nimityksillä. Läski, laardikasa ja valas, Julianna Mazzei kertoo.

Hän sulkeutui ennen kuoreensa. Kun hänen ystävänsä Vicky Mitchell laihdutti paljon, mutta menetti kuitenkin itsevarmuutensa, tajusi Julianna ettei paino liity mitenkään ihmisen onnellisuuteen. Vicky on samaa mieltä ja haluaisi, että ihmiset keskittyisivät terveelliseen elämäntapaan painon sijaan. Juliannan muutos tapahtui hänen äitinsä mukaan yhdessä yössä, kun aiemmin painoaan hävennyt nainen alkoi arvostamaan itseään.

23-vuotias nainen kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että hän ei enää tunne pakottavaa tarvetta painon pudottamiselle tunteakseen itsensä normaaliksi. Hän on onnellinen nyt. Hänen ei tarvitse laihduttaa ollakseen kaunis, ihastuttava tai hyväksytty.