Muistatko vielä MySpacen Tomin? Näin leveästi hän elää nykyään

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhteisöpalvelu MySpace nautti valtavasta suosiosta ennen joutumistaan Facebookin kaltaisten kilpailijoinde syrjäyttämäksi. Monet muistavat epäilemättä sivuston perustajan, Tom Andersonin, joka oli jokaisen uuden käyttäjän ensimmäinen kaveri Myspacessa.

Tom Anderson myi MySpacen vuonna 2005 Rupert Murdochin New Corp. -yhtiölle. 580 miljoonan dollarin, eli 530 miljoonan euron kaupat osoittautuivat selkeästi miehen kannalta hyväksi ideaksi. Nykyään Anderson elää nimittäin MySpacen kuihtumisesta huolimatta erittäin leveästi.

MySpacen aikaiselle eläkkeelle vetäytynyt perustaja käyttää Instagramia nimellä Myspacetom. Tilillään hän jakaa upeita kuvia matkoiltaan ympäri maailmaa. Mies vaikuttaakin olevan nykyään huomattavasti kiinnostuneempi valokuvaamisesta kuin internet-yrittäjäyydestä.