Ireland Baldwin tanssi tenniskentällä: ”Emme pysty hillitsemään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tunnettujen näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin, mutta on silti kertonut tuntevansa ulkonäköpaineita aivan samalla tavalla kuten muutkin.

Nyt vaalea kaunotar on julkaissut ystävänsä Sailor Brinkley Cookin kanssa kuvatun hauskan videon, jossa naiset tanssivat tenniskentällä. Ireland Baldwin on alkanut tanssimaan ystävänsä kanssa ilmeisesti tennisottelun päätteeksi halutessaan hieman irrotella.

Ireland Baldwin pääsi viime lokakuussa upeaan mainoskampanjaan ja toimii nyt Guessin uutena mainoskasvona. Naiselle ennustetaan menestyksestä uraa muotimaailmassa jo pelkän Guessin kampanjan kuvienkin vuoksi, koska seksikkäät kuvat saivat kaikki vakuuttuneiksi naisen mallin taidoista.

we don’t know… it just happens and we can’t control it @sailorbrinkleycook

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on