Miljoonien miesten päiväuni bikineissä – kuin naapurintyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista. Naapurintyttömäinen olemus on siihen lähes täydellinen.

Viime päivinä Kimberley Garner on kuvattu Barbadoksella, jossa hän on viettänyt lomaansa joulusta saakka. Nyt loma on ohi ja mallikaunotar on suunnannut Yhdysvaltojen Miamiin, jossa hän poseerasi kameran edessä mustissa bikineissä.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash