Mies rakensi hirsimökin yksin – massiivinen urakka näyttävänä timelapse-videona

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen Shawn James on todellinen tee-se-itse -mies. Omavarainen mies on esitellyt hämmästyttäviä kädentaitojaan Youtube-kanavallaan My Self Reliance. Tuoreella videolla James rakentaa hirsimökkiä kanadalaiseen metsään.

Hän ei tarvinnut työhön muiden apua, vaan suoritti kaiken alusta alkaen täysin itse. Noin viisiminuuttisella ideolla hirsimökin rakennusurakkaa esitellään timelapse-tyylillä. Todellisuudessa työhön meni kuitenkin useita kuukausia.

James muun muassa muokkasi jokaista hirttä sopivaksi käsityökaluilla. Valmiin rakennuksen sisätila on kooltaan noin 3 x 6 metriä. Hirsimökin sisällä on myös parvi, jossa on yli yhdeksän neliömetrin edestä nukkumatilaa.