Reino Nordin saa perheenlisäystä: ”Lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Reino Nordin ilmoitti tänään, että hänen perheensä kasvaa entisestään. Nordin kertoi Facebookissa, että hänen televisiosta tuttu Maria-vaimonsa on 12. raskausviikolla. Myös vaimo Maria Nordin vahvisti raskausuutiset Instagramissa ja blogissaan.

– Tiedotusluontoinen asia. OBS! Olemme raskaana Maria vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! (Aina yleensä) Rakkautta ja toivomme rauhaa päläpälämedian hölinöiltä! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte, Reino Nordin kirjoitti Facebookissa.

❤️🙏🔥 took us 12 years to get here. Here we are 😘

A post shared by Reino Nordin (@reinonordin) on

Plans for today: Beach. Coconut. #raskaana

A post shared by Maria Nordin (@marianordin.fi) on

Parhaillaan Thaimaassa perheensä kanssa lomaileva Nordin elää jännittäviä hetkiä muutenkin, sillä hän on parhaillaan ehdolla Emma-gaalassa peräti neljän sarjan voittajaksi. Nordin on ehdolla 3. helmikuuta järjestettävässä musiikkialan Emma-gaalassa Vuoden miesartisti, Vuoden pop, Vuoden albumi ja Vuoden biisi –kategorioissa. Lisäksi Nordinin Antaudun-hitti oli viime vuoden striimatuin kappale yli 11 miljoonalla kuuntelukerrallaan.

– 15 vuotta olen tehnyt musiikkia ensin soittajana ja myöhemmin laulajana, kirjoittajana ja säveltäjänä. Se, että saa tämmöistä tunnustusta näin pitkän matkan jälkeen, tuntuu ihan uskomattoman hienolta, Reino Nordin kommentoi äskettäin ehdokkuuksiaan.