Hurja onnettomuus – auto lensi toisen kerroksen seinän läpi!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornian Santa Anassa tapahtui erikoinen onnettomuus, jossa henkilöauto oli osunut liikenteenjakajaan ja lentänyt siitä valtavan ilmalennon osuen kerrostaloon. Ajoneuvo lensi rakennuksen seinästä sisään.

Valkoinen Nissan Altima oli rysäyttänyt rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan hammaslääkäriaseman seinästä sisään. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Sekä auton kuljettaja että matkustaja selvisivät ilmalennosta hengissä kuin ihmeen kaupalla.

ABC7-televisiokanavan mukaan autossa olleet henkilöt kärsivät vain pieniä vammoja. Toisessa kerroksessa olleella hammaslääkäriasemalla oli sen sijaan syttynyt pieni tulipalo, joka saatiin nopeasti hallintaan. Orange Countyn paloasema julkaisi onnettomuudesta kuvan Twitteriin.