Mies hakkeroi Apple Watchin – asensi kelloon Windows 95 -käyttöjärjestelmän

Digi · Terhi Piiroinen

Älykellot ovat osoittautuneet monen ihmisen elämänlaadun parantaviksi laitteiksi, jotka muistuttavat käyttäjiään riittävästä liikkumisesta ja nukkumisesta. Nyt esittelemme videon, jolla nähdään Windows 95 -käyttöjärjestelmällä toimiva Apple Watch.

Teknologiaguru Nick Lee on hakkeroinut Apple Watch -älykellon ja asentanut siihen Microsoftin Windows 95 -käyttöjärjestelmän. Vuonna 1995 julkaistu käyttöjärjestelmä oli ensimmäinen DOS-pohjainen Windows-versio, jota Microsoft markkinoi itsenäisenä käyttöjärjestelmänään. Älykellosta tuli vanhanaikaisen ohjelman myötä nostalgiakello.

Mies oli vakuuttunut kellonsa muistin ja kovalevyn koosta, jotka olivat moninkertaisia 90-luvun tietokoneisiin verrattuna. Video on muutaman vuoden takainen, mutta noussut uudelleen viraalikierrokselle netissä.