Supertähdet surevat Dolores O’Riordanin kuolemaa: ”Olemme murtuneita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten, että 1990-luvulla supersuosioon nousseen The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan menehtyi äkillisesti Lontoossa, jossa yhtye oli parhaillaan levyttämässä. Kuolinsyytä ei ole vielä vahvistettu. Suru-uutinen on otettu raskaasti vastaan musiikkipiireissä.

Lukemattomien levy-yhtiöiden ja medioiden lisäksi myös monet yhtyeet ja artistit ovat esittäneet julkiset surunvalittelunsa Dolores O’Riordanin kuoleman johdosta. Tapaus on koskettanut syvästi varsinkin monia brittiartisteja, jotka jotkut tunsivat The Cranberries -laulajan kollegana jo vuosikymmenten takaa.

– We are crushed to hear the news about the passing of Dolores O’Riordan. Our thoughts go out to her family at this terrible time, Duran Duran kirjoitti.

– I once met Delores O’Riordan when I was 15. She was kind and lovely, I got her autograph on my train ticket and it made my day. She had the most amazing voice and presence. So sorry to hear that she’s passed away today x, suosikkijuontaja James Corden kirjoitti.

– My deepest sympathies to the family of Dolores O’Riordan who tragically passed away today. RIP, Jim Corr kirjoitti.

– RIP… and thank you for your music, Anouk kirjoitti.

– Dolores!!!!!! No!!!!!!!!!!!! I can’t stand this. What a gorgeous artist. I’m so sorry for her friends and family and for all of us that loved her, Vanessa Carlton kirjoitti.